✔️ Voordelige tuinkussens op maat vanaf € 22,69

✔️ Snelle levertijd: binnen 2 tot 3 weken in huis

✔️ Gratis verzending in Nederland en België


 

CORONA/COVID-19 MEDEDELING: Er kunnen nog steeds online bestellingen en bestellingen per mail geplaatst worden. Onze webshops blijven open en POSTNL blijft bezorgen in heel Nederland en België. Voor onze veiligheid en de veiligheid van onze klanten is het tot nader order niet mogelijk om onze showroom te bezoeken. Wel kunnen bestellingen afgehaald worden in Groningen, deze zullen wij zonder klantencontact buiten zetten op een afgesproken tijdstip en dag. Voor vragen mail ons, wij zijn u graag van dienst.Contact lef en lief

Lef en lief heeft een vestiging in Groningen en in Tynaarlo. Wij zijn tussen 09.00 en 17.00 open op afspraak en altijd snel bereikbaar via email.

Bestanden toevoegen

Contactformulier

Neem voor al je vragen, maatwerk bestellingen, offerteaanvragen, en afspraken contact op via het formulier hier links. Wij komen zo snel mogelijk terug op je bericht.
Liever rechstreeks mailen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres / Showroom / Distributie / Kantoor Groningen

U kunt alleen op afspraak komen in onze showroom in Groningen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00. Om een afspraak te maken via e-mail gebruikt u het formulier op deze pagina. Het heeft onze voorkeur om afspraken via e-mail te maken, dit gaat het snelst. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te e-mailen, dan kunt u ons bellen op nummer 088-0022444 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16.00)
 • Locatie
  Bezoekadres / showroom / kantoor / distributie
 • Adres
  Peizerweg 140f, 9727AP Groningen
 • Openingstijden
  9.00 – 17.00 op afspraak

Showroom / werkplaats

U kunt alleen op afspraak komen in onze showroom in Tynaarlo van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00. Om een afspraak te maken via e-mail gebruikt u het formulier op deze pagina. Het heeft onze voorkeur om afspraken via e-mail te maken, dit gaat het snelst. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te e-mailen, dan kunt u ons bellen op nummer 088-0022444 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16.00)
 • Locatie
  Showroom en werkplaats
 • Adres
  Industrieweg 26, 9482TT Tynaarlo
 • Openingstijden
  9.00 – 17.00 op afspraak

Bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel: 57697736
BTW nummer: NL852695949B01
Lef & Lief maakt tuinkussens op maat. Via onze online module bepaalt u zelf de maten, zodat het kussen perfect op uw tuinmeubel past. Wij maken zitkussens en rugkussens op maat, zowel strakke als plofkussens.
Contactgegevens
Lef & Lief – vestiging Groningen
Peizerweg 140f
9727 AP Groningen

Lef & Lief – vestiging Tynaarlo
Industrieweg 26
9428 TT Tynaarlo

Lef & lief tuinkussens is onderdeel van www.kussengigant.nl

Als 15 jaar online en hét vertrouwde adres om kussens op maat te bestellen.
Hulp nodig? Stel uw vraag

Contact met Lef en Lief


Stel via dit formulier uw vraag. Wij komen altijd snel terug op uw vragen.
Ga naar onze contactpagina voor ons telefoonnummer en openingstijden.
Bestanden toevoegen
Kleurstalen bestellen

Vraag een gratis kleurstaal aan (binnen Nederland)

200 tekens over
Wist u dat u uw kussens kunt opslaan of een offerte kunt aanvragen? Zo kunt u uw maatwerk alvast bewaren terwijl u op de kleurstalen wacht.